Hvem er denne mand? Københavns Vestegns Politi efterlyser mistænkt bag et gaderøveri i Taastrup

15 apr 2020
efterlyst mand (3)

“På Q8-tanken på Hovedvejen 67 i Glostrup truede denne mand en ekspedient med en saks til at aflevere et mindre kontantbeløb og stak af.

Røveriet på tankstationen skete den tirsdag den 3. september 2019 kl. 17.04, og Københavns Vestegns Politi sætter ham yderligere i forbindelse med et gaderøveri to timer tidligere i Taastrup.

Her blev en mand på Ingemannsvej også truet med en saks til at udlevere nogle ejendele af en gerningsmand med tilsvarende udseende.

Røverierne har siden været efterforsket, og politiet har haft mistanke til en anden mand, foretaget en række efterforskningsskridt og rejst sigtelse mod vedkommende. Efterfølgende er den pågældende imidlertid helt udelukket fra efterforskningen – men den fortsætter, og derfor beder Københavns Vestegns Politi nu offentligheden om hjælp til at identificere den mistænkte på fotos fra tankstationen:

“Vi håber, nogen genkender ham og kan sætte navn på ham eller ved, hvor han færdes – og det hører vi meget gerne om,” siger politikommissær Andreas Mollerup.

Den mistænkte beskrives som en dansk mand, 175-190 cm høj, 25-35 år, spinkel til almindelig af bygning, med skægstubbe.

Han var iført en hvid/lys kasket, grå hættetrøje med lommer ved maven, mørke solbriller, knælange sorte træningsbukser, grå/sorte kondisko med hvid sål og en sort og rød rygsæk.

Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43 86 14 48″

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.