Københavns Politi efterlyser en blå el-damecykel i forbindelse med drabssag ved Vestvolden i Brønshøj

21 apr 2020
Cykel

“Københavns Politi efterlyser en blå el-damecykel, som en nu afdød 24-årig mand cyklede på, da han blev kørt ned den 27. marts 2020 ved Vestvolden i Brønshøj.

Om aftenen fredag den 27. marts, omkring klokken 21.00 blev en 24-årig mand kørt ned på en cykelsti ved Vestvolden, nær Frederikssundsvej 365 i Brønshøj. Det er politiets opfattelse, at påkørslen var forsætlig.

Den 24-årige blev dagen efter fundet død i en lejlighed i Søborg. To dage senere, om mandagen, blev en 23-årig anholdt for drabet.

I forbindelse med efterforskningen søger Københavns Politi den cykel, som den 24-årige cyklede på, da han blev kørt ned. Det drejer sig om en blå el-damecykel af mærket Batavus.

Vidner har set personer på cykelstien nær gerningsstedet, der lørdag den 28. marts sidst på eftermiddagen har løftet cyklen op fra jorden og har kigget nærmere på den. Det vides ikke, om de pågældende personer har taget cyklen med sig, men efterfølgende er det konstateret, at cyklen var væk. Den havde tydelige skader fra påkørslen.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set cyklen på stien og i særdeleshed med de personer, der har taget den med sig fra stedet eller andre med kendskab til sagen. Vi kan kontaktes på tlf. 1-1-4.

Rettelse: Der stod i den oprindelige udgave af denne pressemeddelelse, at den afdøde blev fundet i sit eget hjem. Det var retteligt ikke i mandens eget hjem, han blev fundet. “

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.