Københavns Vestegns Politi efterlyser en mørkklædt person, mistænkt for hærværk mod Vejleå Kirke i Ishøj

15 apr 2020
Politibil

“Siden i søndags har Københavns Vestegns Politi efterforsket en sag om hærværk mod Vejleå Kirke i Ishøj. I den forbindelse efterlyser politiet en person, som er mistænkt for at male skrifttegn på kirkens murværk.
Hærværket blev begået kl. ca. 0330 søndag den 12. april 2020. Her bevægede en person i mørkt tøj sig ad stisystemet ved Spolestræde og Ishøj Boulevard hen til Vejleå Kirke og begik hærværket. Vedkommende blev kortvarigt afbrudt i sin handling, da en lys personbil passerede lyssignalet på Ishøj Stationsvej. Personen kan desværre ikke beskrives nærmere.

”Vi har overvågningsbilleder i sagen, men ud fra dem kan end ikke kønnet på gerningspersonen fastslås, og derfor giver det ikke mening at offentliggøre billederne. Men sagen er endnu på et tidligt stadie, og vi håber, at vi via denne efterlysning samt afhøringer og øvrig efterforskning kan pågribe gerningspersonen,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, som understreger, at efterforskningen følger flere forskellige spor.

Føreren af den lyse bil

Politiet hører gerne fra personer, der har kendskab til sagen eller har set noget ved kirken søndag nat. Politiet er i den forbindelse meget interesseret i at komme i kontakt med føreren af den lyse personbil. Københavns Vestegns Politi kan kontaktes hele døgnet på 43861448.

Af hensyn til efterforskningen kan Københavns Vestegns Politi ikke give yderligere oplysninger til pressen om sagen pt.”

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.