Voldeligt røveri mod Netto i Maribo: To gerningsmænd efterlyses – politiet hører gerne fra vidner

25 apr 2020
røver_med_kniv_

“Lørdag morgen var Netto i Lollands Centret udsat for et røveri. Lige efter, at butikken var åbnet klokken 7, kom to mænd ind i butikken, og de truede sig til adgang til et pengeskab, hvor de stjal et kontant beløb. Den ene røver truede med en kniv og slog en ansat i ansigtet. Efter røveriet forsvandt gerningsmændene stedet på hver sin cykel.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, 28-32 år og 180 cm høj. Han talte engelsk med delvis dansk/gebrokkent accent, udtalte af og til ord og sætninger i flydende dansk. Han havde sorte Nike joggingbukser og sort hættetrøje med teksten “#BLACK HOOD” og handsker på og var maskeret op til øjnene

B: Mand, 28-32 år. Lys huden og med lyst hår, blå øjne og lyse øjenbryn. Han talte engelsk med delvis dansk/gebrokkent accent, udtalte af og til ord og sætninger på flydende dansk. Han havde en grå hættetrøje med tekst “los angeles78” på ryggen med tre hvide stjerner på hætte og grå joggingbukser m. hvide striber i siden og handsker på.

Politiet hører fortsat gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt eller har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.”

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.