10 års fængsel for transport, køb og videresalg af amfetamin

16 jul 2020
narko salg

10 års fængsel for transport af amfetamin

AmfetaminBlot en måned efter at en 45-årig kvinde blev anholdt under en politiaktion i Randers-området, er hun blevet idømt 10 års ubetinget fængsel for at have transporteret mindst 10 kilo amfetamin, og for derudover i flere tilfælde at have købt og videresolgt knap to kilo amfetamin.

Særlig Efterforskning Vest, der efterforsker organiseret kriminalitet på tværs af Jylland og Fyn, fik under en efterforskning den 45-årige kvinde i kikkerten. Den 16. juni blev kvinden og flere andre sigtede anholdt under en koordineret politiaktion. Dagen efter blev kvinden sammen med en 44-årig mand og en 50-årig kvinde varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør.

Onsdag ved Retten i Randers tilstod kvinden, at hun tilbage i december 2019 transporterede mellem 10 og 15 kilo amfetamin fra en adresse i Østjylland til en parkeringsplads i Aarhus Nord, hvor amfetaminen blev overdraget til en mand. Hun tilstod også, at hun i perioden fra 31. marts til 23. maj havde købt og videresolgt i alt 1,8 kilo amfetamin.

Særlig Efterforskning VestKvinden blev derudover dømt for at have begået et indbrud og et indbrudsforsøg i henholdsvis Ans og Fårvang den 15. juni.

Anklager i Særlig Efterforskning Vest, Jacob Gents, er tilfreds med den hurtige dom i sagen:

”Jeg er meget tilfreds med, at et solidt og effektivt stykke efterforskningsarbejde har ført til, at kvinden bare én måned efter anholdelsen har tilstået at have håndteret store mængder amfetamin, og nu er blevet idømt en lang fængselsstraf,” siger anklageren.

Den 45-årige modtog dommen og blev fortsat varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.





TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.