12-årig røvet på station

03 mar 2021
KNIV (1)

Anholdelse – Røveri mod person – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 22.10 anmeldte en 12-årig dreng fra København, at han netop var blevet truet med en kniv og frarøvet nogle personlige effekter, beklædningsgenstande og kontanter af tre unge mænd, der efterfølgende var flygtet fra stedet.

Flere patruljer kørte til stationsområdet, hvor politiet fik kontakt til den 12-årige og en 14-årig veninde fra Holbæk. De var begge uskadte efter røveriet, der skete, medens de sammen opholdt sig på stationen, inden den 12-årige skulle med toget.

Politiet fik klarlagt, at de tre mistænkte røvere kunne have taget en bus væk fra stationsområdet, hvorefter politiet fik kontakt til en lokal bus, hvori tre unge mænd med signalementer som oplyst af offeret og vidnet befandt sig.

Politiet foretog derfor anholdelse af to mænd på 17 og 20 år fra Holbæk samt en 19-årig mand fra Odsherred. Ved anholdelsen havde den 17-årig gemt en kniv på sig, men politiet fandt den i forbindelse med visitationen. Nogle af de røvede effekter blev tillige fundet hos de anholdte, som alle blev bragt til politistationen i Roskilde i forbindelse med efterforskningen i sagen.

Offeret blev senere på aftenen afhentet af sine pårørende, der blev underrettet om sagen, ligesom politiet sørgede for hjemtransport af offerets veninde, så hendes pårørende også kunne blive underrettet om sagen.

Det blev klarlagt, at de to mænd på 19 og 20 år havde mindre roller i sagen, hvorfor de efter sigtelse for røveri i forening med den 17-årige og afhøring til sagen blev løsladt i løbet af natten.

Den 17-årige forblev i politiets varetægt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 13.00 ved Retten i Holbæk med krav fra anklagemyndighedens side om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære dørlukning af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.