13-årig cyklist kvæstet efter sammenstød med bil

02 sep 2020
akutlæge helikopter

Færdselsuheld – Køgevej / Kværkebyvej, Ringsted

Kl. 07.54 var det sket et færdselsuheld, idet en bilist og en cyklist var stødt sammen på Køgevej ved Kværkebyvej.

Ambulancepersonale var sammen med en lægehelikopter sendt til uheldsstedet, hvor politiet fik kontakt til en kvæstet, 13-årig pige fra Ringsted og en uskadt, 85-årig mand fra Bjæverskov. Pigen blev tilset af ambulancepersonalet og herefter fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet til undersøgelse.

Uheldsstedet blev afspærret, så bustrafikken og trafikken generelt blev omlagt, medens politiet med assistance fra en tilkaldt bilinspektør undersøgte uheldsstedet og de implicerede køretøjer.

Ud fra bilinspektørens undersøgelser sammenholdt med forklaringer fra vidner og den 85-årige bilist har politiet kunnet konkludere, at uheldet skete, efter at cyklisten var kørt ad Køgevejs cykelsti i østlig retning. I krydset ved Kværkebyvej begyndte hun i forbindelse med en svingning at krydse Køgevej og blev herunder påkørt af den 85-årige bilist, der i en personbil kørte ad Køgevej mod øst.

Cyklisten anvendte ikke cykelhjelm og røg op over bilens front, inden hun ramte bilens frontrude. Den 13-årige pige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for et benbrud og muligt kvæstelse i hovedet.

Kl. ca. 09.30 blev afspærringen af Køgevej helt ophævet, da politiets undersøgelser var afsluttet, og den implicerede bil var blevet bugseret væk.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.