15-årig knallertkører på sprut, narko og uden kørekort skælder ud på politiet da de samler ham op efter et styrt

16 jun 2020
fuld-kørsel

Kl. 21.24 fik politiet en anmeldelse om, at en knallertkører havde svært ved at holde balancen og var væltet nogle gange under kørslen ad Frederiksborgvej i nordlig retning.

Politiet fik kontakt til en 15-årig dreng fra Viby Sj., som var påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen. Han blev derfor sigtet for de overtrædelser af færdselsloven og anholdt.

Under visitationen fandt politiet ham i besiddelse af 5½ gram hash, og politiets indgriben i hans kørsel blev kommenteret med mindre pæne verbale ytringer om politiet. Sigtelserne kom derfor også til at omfatte den ulovlige besiddelse af hash samt overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af ytringerne mod politiet.

Endvidere havde den 15-årige ikke noget kørekort til at køre på knallert, så det blev han også sigtet for. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, inden han blev løsladt og afhentet af sin mor på politistationen i Roskilde.

De sociale myndigheder blev også underrettet om sagen, som både den 15-årige og hans værger kan forvente at høre nærmere om.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.