16-årig dreng sigtet for tyveri, databedrageri – og for at nikke skaller

03 jul 2020
penge og svindel (1)

Ung mand sigtet for at stjæle og nikke skaller

En 16-årig dreng blev torsdag kl. 15.35 sigtet for tyveri, databedrageri og vold, da han blev anholdt i Bauhaus på Ringvej Syd i Viby.

Onsdag konstaterede tre medarbejdere i Bauhaus, at nogen var brudt ind i deres garderobeskabe og havde stjålet deres dankort. Efterfølgende var dankortet blevet brugt flere steder af den ukendte gerningsmand. Medarbejderne spærrede deres dankort, og butikken fik kigget overvågningen igennem, hvor de kunne se en ung mand stjæle kortene.

Torsdag trådte den unge mand fra overvågningen så ind i Bauhaus, og her blev han genkendt af personalet, der bad ham blive på stedet. Den 16-årige nægtede dog frivilligt at blive på stedet, og ifølge personalets forklaringer nikkede han to mandlige medarbejdere en skalle i forsøget på at undslippe.

Det lykkedes dog medarbejderne at holde på den 16-årige, der blev anholdt, da en patrulje kort efter kom frem. Den unge mand havde flere af de stjålne dankort på sig, og han blev sigtet, og hans forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.