16-årig stjæler bil, flygter fra politiet og må stoppes med sømmåtter

20 jul 2020
hurtig kørsel

FAXE: 16-årig stjal bil

Lørdag klokken 21.00 fik politiet en anmeldelse om, at der var stjålet en bil fra en adresse i Faxe, og kort før klokken 23.00 fik politiet oplysning om, at bilen var set i Kettinge. En politipatrulje fandt frem til bilen, hvor der var tre personer i.

Politiet fulgte efter bilen, som med meget høj hastighed ræsede mod Sakskøbing og videre nordpå, hvor den kørte over broen i Guldborg. Herfra gik det videre mod Nykøbning, hvor det lykkedes at standse bilen ved hjælp af sømmåtter.

Politi måtte skyde på biltyve | TV SYDFøreren af bilen var en kun 16-årig fyr fra Faxe, der var sammen med en 14-årig fra Nykøbing og en 22-årig fra Kettinge. Den 16-årige og den 22-årige blev anholdt klokken 23.21, og den 14-årige blev tilbageholdt.

De blev sigtet for tyveri af bilen, og den 16-årige blev desuden også sigtet for kørsel uden førerret, for ikke at rette sig efter politiets anvisninger og for at køre over for rødt. De blev alle afhørt, og de sociale myndigheder blev underrettet, inden de anholdte blev løsladt igen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.