17-årig dreng sigtet for narkokørsel

14 jul 2020
joint (1)

Aalborg Øst – 17-årig bilist sigtet for narkokørsel

Mandag den 13. juli om aftenen fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at føreren af en bil røg hash under kørsel på en vej i Aalborg Øst. Derfor sendte politiet en patrulje til stedet. Patruljen observerede kort efter bilen på Universitetsboulevarden, hvor de standsede bilen til kontrol.

I bilen var føreren, som viste sig at være en 17-årig dreng, og hans to medpassagere. I bilen lugtede der kraftigt af hash, og skodder fra hashjoints lå tydeligt fremme i midtekonsollen. Patruljen ransagede derfor bilen og visiterede personerne. I bilen fandt patruljen to klumper hash på henholdsvis 4,9 og 4,88 gram. Den ene medpassager, en 22-årig mand, var ejer af hashklumperne. Derfor sigtede politiet ham for brud på lov om euforiserende stoffer.

En narkometertest blev udført med føreren af bilen grundet mistanke til påvirket kørsel. Testen var positiv for, at den 17-årige var påvirket af cannabis. Derudover havde han ikke erhvervet førerret til personbil. Derfor blev han sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og kørsel uden førerret.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.