17-årig ramt af flugtbilist

26 nov 2020
Cyklist-1

Bilist flygtede efter påkørsel – Susåvej, Vetterslev, Ringsted

Kl. 16.12 anmeldte moren til en 17-årig ung mand, at sønnen om formiddagen var blevet ramt af en flugtbilist. En patrulje blev sendt til familiens adresse, hvor den 17-årige blev afhørt til sagen.  Den 17-årige cyklede kl. 11.27 ad Susåvej mod nordøst i Vetterslev, da han blev ramt bagfra af en bil. Han styrtede og faldt forover ud over cykelstyret og landede på fortovet, hvor han slog sin ene arm og sit knæ. Bilisten som ramte den 17-årige standsede ikke efter påkørslen, men accelererede op og kørte væk fra stedet. Den 17-årige blev efter uheldet tilset på skadestuen for et muligt brud på armen. Han var dog sluppet heldigt fra uheldet med knubs og en forstuvet arm.

Bilen beskrives som: mellemstor sort personbil, muligvis en stationcar med nye skarpe forlygter. I bilen sad to personer, som hørte høj ungdommelig musik. Bilen kørte efter påkørslen videre ad Susåvej og drejede mod nordvest af Vetterslev Bygade. 

Politiet har brug for vidner, som så påkørslen af den 17-årige på Susåvej i Vetterslev omkring kl. 11.27, til at belyse sagen og finde frem til flugtbilisten. Vidner med oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.