20-årig sigtet og anholdt for kvalificeret vold samt overtrædelse af knivloven

07 okt 2020
bus-1

Tirsdag kl. 09.11 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to personer var kommet i klammeri i buslinje 6A ved Viby Torv i Viby, og at den ene muligvis havde en form for kniv på sig. Politiet havde fået oplyst, at den ene part nu skulle befinde sig i buslinje 4A, og den bus blev derfor standset ved Skanderborgvej.

Betjentene gennemgik bussen og så en mand, der passede på signalementet. Han blev bedt om at stå af. Det viste sig, at den 21-årige mand var den forurettede i sagen, da han forklarede, at en mand havde slået ham på benet med en stor kniv. Men han oplyste, at han ikke kendte manden, og han ønskede ikke umiddelbart at anmelde noget.

Gerningsmanden havde dog efterladt sin skoletaske i bus 6A, og betjentene ringede til den skole, hvor gerningsmanden angiveligt skulle gå. Mens betjentene talte med skolens receptionist, kom gerningsmanden ind af døren på skolen og bad om et stykke plaster til et par friske sår, han havde på hænderne.

Kort efter stod der også to betjente i receptionen, hvor gerningsmanden var i færd med at sætte plastre på sine sår. Den 20-årige mand blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Han oplyste selv, at han havde en kniv i sin jakkelomme, men at det ikke var den kniv han havde brugt ved overfaldet.

Den anden kniv havde han smidt fra sig, og han tog efterfølgende med betjentene hen til det sted, hvor han havde smidt kniven. Her fandt en politihund kort efter en isoleringskniv, der var stukket ind i en hæk. Den 20-årige mand blev også sigtet for overtrædelse af knivloven.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.