22-årig gad ikke tale med politiet – men det kom han til

23 sep 2020
peberspray (2)

Nægtede at tale med politiet

Ved 20.30-tiden var en patrulje fra lokalpolitiet i Aarhus Vest på besøg på Edwin Rahrs Vej, hvor de hilste på nogle af de personer, der var samlet på stedet. Mens betjentene stod og talte med personer, ankom en anden person til stedet og gik tæt forbi politifolkene.

En af betjentene tog kontakt til manden og bad ham om at oplyse sine generalier, men det ville han ikke, og han vendte i stedet rundt og begyndte at gå fra stedet. Betjentene bad manden om at blive på stedet, men han reagerede i stedet ved at begynde at løbe.

En af betjentene løb efter ham og fik ham indhentet, men han gjorde så meget modstand, at betjenten trak sin peberspray og advarede om, at han ville gøre brug af den, hvis manden ikke slappede af.

Manden fortsatte dog med at gøre modstand, og blev derfor udsat for peberspray, hvorefter han blev anholdt og lagt i håndjern. Den 22-årige mand blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven ved at nægte at oplyste generalier og for at lægge hindring i vejen for politiets arbejde.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.