22-årig hashrygende bilist flygter fra politipatrulje – indhentes, anholdes og sigtes for 6 forseelser

25 maj 2020
cannabis

En 22-årig mandlig bilist blev søndag kl. 16.24 anholdt efter at være blevet standset af en patrulje på Hasle Ringvej i Aarhus. Patruljen blev opmærksomme på bilen, da den 22-årige først foretog et venstresving i krydset Hasle Ringvej /Herredsvej og derefter et højresving ad Hasle Ringvej imod færdselsretningen.

Betjentene besluttede sig for at standse bilen og gav tegn med udrykningssignalerne, men den 22-årige standsede ikke, og patruljen satte derfor efter ham. Under eftersættelsen smed den 22-årige en lille pose ud af vinduet. Ved krydset mellem Hasle Ringvej/Haslegårdsvej bremsede den 22-årige kraftigt ned, kørte venstre om et helleanlæg og herefter i høj fart mod syd. Han standsede dog kort efter, da patruljevognen hele tiden fulgte tæt efter ham.

Fra bilens kabine lugtede af hash, da betjentene rettede henvendelse til den 22-årige. I posen, som den 22-årige havde smidt ud af vinduet, lå desuden en større mængde skunk og hash fordelt i salgsposer.

Den 22-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel, besiddelse af narko med henblik på salg, kørsel mod færdselsretningen, kørsel venstre om helleanlæg, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for at køre med et nedslidt dæk.

 

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.