23-årig mand fremstillet ved retten i horsens sigtet for indbrud og tyverier

01 apr 2020
e23f65_941a4ed429964c14972a959cd1e0003e_mv2

Sydøstjyllands Politi fremstillede i dag kl. 10 en 23-årig mand, der er bosiddende i Horsens-området, ved retten i Horsens. Den 23-årige mand sigtes for at have begået en række indbrud og tyverier.

På baggrund af grundig efterforskning, hvor også flere adresser er blevet ransaget, anholdt Sydøstjyllands Politi den 23-årige mand den 2. april 2020 omkring kl. 11.30 vest for Horsens. Under ransagningerne beslaglagde Sydøstjyllands Politi flere formodede koster.

Den 23-årige mistænkes for at have begået en række indbrud i flere virksomheder, blandt andet i en restaurant i Juelsminde, et hotel i Henne og i en virksomhed i Lem. I alt er den 23-årige sigtet for i 6 forhold. Den 23-årige erkendte i dagens grundlovsforhør flere af forholdene, og han varetægtsfængsles nu i 4 uger.

Da efterforskningen fortsat er i gang blev dagens grundlovsforhør afholdt for lukkede døre, og af den grund har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden.

I en tid, hvor det meste er Danmark er lukket ned, så har hverken politi eller de danske domstole altså lukket helt ned. Der patruljeres, efterforskes og sagsbehandles fortsat, og grundlovsforhør fortsætter også som altid.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.