25-årig mand anholdt efter overfald i Gundsømagle

20 sep 2020
anholdt knivoverfald

Fredag eftermiddag anholdt politiet en 25-årig mand fra Slagelse, som er mistænkt for overfaldet på en 31-årig mand fra Gundsøgmagle ved Roskilde. Den 31-årige blev efter det voldelige overfald fundet tæt ved sit hjem og døde kort efter af sine kvæstelser.

En 31-årig mand blev torsdag aften omkring kl. 22.46 fundet stærkt kvæstet tæt på sin bopæl på Stousstræde i Gundsømagle ved Roskilde efter et voldeligt overfald. Trods hurtig førstehjælp afgik den 31-årige ved døden.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden overfaldet efterforsket sagen intensivt. Det førte politiet på sporet af en mistænkt, en 25-årig mand fra Slagelse, som fredag eftermiddag kl. 14.00 blev anholdt i Slagelse og sigtet for drab.

Den 25-årige vil lørdag formiddag kl. 10.30 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.
Anklagemyndigheden vil begære dørlukning under retsmødet, hvorfor det ikke er muligt at komme med yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

Politiet søger fortsat vidner i sagen. Borgere som har set noget i forbindelse med det voldelige overfald på Stousstræde i Gundsømagle torsdag aften, eller som i øvrigt sidder inde med oplysninger i sagen bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi direkte på tlf. 46351448 eller tlf. 114.


Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.