26-årige mand efterlyst for drabsforsøg i Hvidovre anholdt

09 okt 2020
ANHOLDT (5)

I samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi har Københavns Politi anholdt en mand, der er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre.

Den efterlyste mand blev anholdt i dag i udkanten af Haderslev, hvor betjente fra både Københavns og Syd- og Sønderjyllands Politi slog til.

Der er tale om en 26-årig mand, der er mistænkt for et drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj i forbindelse med en konflikt mellem to bandegrupperinger. 

Han har siden været efterlyst, og det var nye oplysninger i sagen, der førte til dagens anholdelse.

»Vi har siden drabsforsøget i maj vedholdende efterforsket sagen, for det har været vigtigt for os at finde frem til manden. Derfor er jeg også rigtig godt tilfreds med, at han nu er anholdt,« siger vicepolitiinspektør Knud Hvass, der er leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Københavns Politi.

Politiet fik den 27. maj et tip om, at drabsforsøget skulle finde sted og rykkede ud med det samme. Det fik tre mistænkte til at flygte fra stedet i bil, men chaufføren mistede kort efter herredømmet over bilen og kørte ind i et hus. Ingen, heller ikke husets beboere, kom til skade, og bilens tre passagerer flygtede. To personer blev kort efter anholdt, mens den tredje, dagens anholdte, slap væk.   

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.