28-årig mand truet på livet i Greve – men blev anholdt for selv at være efterlyst

12 jun 2020
s-tog station

Kl. 23.36 anmeldte en 28-årig mand fra Greve via en servicetekniker, at han var blevet truet på livet kort før kl. 23.00. Undervejs hen over busholdepladsen ved Hundige S-station standsede en sølvfarvet personbil ud for den 28-årige. En mand steg ud af bilen og havde ifølge den 28-årige en pistollignende genstand i hænderne, hvorfor den 28-årig blev alvorligt forskrækket og stak af mod S-togsstationen.

Her gemte han sig i en elevator, der blev sat i gang. Undervejs i elevatoren trykkede han på nødstop, så ingen kunne komme ind til ham. Efter nogen tid trykkede han på alarmknappen, så en servicetekniker kom til stedet for at lukke ham ud.

Den truende mand blev af den 28-årige beskrevet som østafrikansk af udseende, ca. 180 cm høj, iført grå hættetrøje og sorte bukser. Ham fandt politiet ikke ved eftersøgning i området, og politiet har ingen oplysninger om, hvor den sølvfarvede bil forsvandt hen efterfølgende.

Den 28-årige blev afhørt til trusselssagen og efterfølgende selv frihedsberøvet, idet han faktisk i forvejen var efterlyst af politiet som udeblevet fra fogedretten i Roskilde. Han har derfor tilbragt natten i politiets varetægt, inden han fredag formiddag bliver afleveret til fogeden, så retsmødet kan gennemføres med den 28-årige til stede.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte været til stede i området ved Hundige S-station omkring kl. ca. 23.00, og som kan give oplysninger om den sølvfarvede bil og den truende mand. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.