31-årig mand fra Kalundborg overfaldet med slag og knivstik

04 sep 2020
kniv-laden

Mand stukket med kniv – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 22.44 kørte en patrulje rutinemæssigt ind på en tankstation, hvor politiet traf en kvæstet og blødende, 31-årig mand fra Kalundborg.

Han havde netop slået alarm via 112 og fået tilkaldt en ambulance til stedet, efter at han kort forinden var overfaldet med slag og knivstik i benet i forbindelse med kørsel i bil i Kalundborg-området.

Den 31-årige fik indledningsvist den fornødne førstehjælp fra politiet, inden den tilkaldte ambulance bragte ham på skadestuen til lægelig behandling af skaderne. I forbindelse med efterforskningen fik politiet dog klarlagt, at gerningsstedet måske kunne være på Lerchenborgvej ved Klosterskoven.

Området blev efterfølgende undersøgt af en hundepatrulje for eventuelle spor efter overfaldet på den 31-årige, der generelt ikke var særlig meddelsom i forbindelse med afhøringen for at få klarlagt omstændighederne eller med oplysninger om den eller de mistænkte i sagen.

Den 31-årige blev senere på natten udskrevet fra sygehuset efter endt behandling, og politiet efterforsker nu videre i sagen i et forsøg på at få identificeret dem, der skal stilles til regnskab for overfaldet på ham.

Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området ved Klosterskoven eller andre steder i Kalundborg tidligere på aftenen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Midt-Vestsj. Politi (@MVSJPoliti) | Twitter
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.