36-årig ramt af skud i ben

21 mar 2020
e23f65_80f66818d0bf4f619a925ae6629ee369_mv2

“En 36-årig mand blev fredag aften kl. ca. 23.00 ramt af et skud i det ene ben, da han var ude at gå en tur i området ved Agerhuset, 2670 Greve.

Ifølge vidner blev der affyret flere skud i området, og efterfølgende flygtede flere personer i en sort personbil af mærket Audi og muligt modellen A 6 i ukendt retning.

Kl. ca. 23.15 fik Københavns Vestegns politi en anmeldelse om en brændende bil på Klausdalsbrovej, Herlev.

Offeret, der er udenlandsk statsborger, men med tilknytning til Danmark, blev bragt til et hospital til behandling for sine kvæstelser. Han meldes uden for livsfare.

Politiet har været talstærkt til stede i Greve-området efter skyderiet for at foretage afhøringer, tekniske undersøgelser og lede efter spor, ligesom politiet nu også undersøger, om den brændte bil i Herlev kan være flugtbilen fra skyderiet i Greve.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket nogen afgive skud eller den sorte Audi personbil i Greve-området i forbindelse med skyderiet.

Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114 med oplysninger og tip i sagen.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.