4-årig dreng indlagt på Rigshospitalet med forbrændinger fordi ‘de voksne’ hældte husholdningssprit på tændt grill

03 jun 2020
brand-grill

Kl. 15.22 anmeldte pårørende til en 4-årig dreng fra Gørlev, at drengen var indlagt på Rigshospitalet efter at være blevet forbrændt søndag d. 31/5-2020 kl. ca. 18.00 i en privat have i Gørlev.

Politiet foretog diverse afhøringer i sagen og fik klarlagt, at flere voksne og børn var forsamlet i en have til en privat sammenkomst, hvor der var ved at blive tændt op i en kuglegrill, hvilket en 62-årig mand fra Gørlev stod for.

For at få mere gang i grillen hældte han husholdningssprit i grillen, hvilket medførte en form for ”eksplosionsagtig” flamme, som ramte både en 4-årig dreng og en 38-årig kvinde fra Gørlev. Begge stod i 2-2½ meters afstand fra grillen, da de blev forbrændt, hvorefter de begge blev skyllet med vand, indtil ambulancepersonale kom frem.

Den 4-årige blev i ambulancen indledningsvist bragt til skadestuen i Slagelse, men herfra fløjet i lægehelikopteren til Rigshospitalet til behandling for brandskader i ansigtet, på overkroppen og armene. Drengen er fortsat indlagt, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare.

Kvinden blev ikke indbragt til skadestuen til behandling for sine brandskader.

Når der er endeligt overblik over den 4-åriges skader, vil politiet tage stilling til, om der er grundlag for at sigte nogen i anledning af ulykken.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.