65-årig kvinde skadet af voldelig mand i S-tog i Køge – vidner søges

31 jul 2020
knæ skade

Voldelig mand i S-toget – Køge

Kl. 10.38 anmeldte en 65-årig kvinde fra Næstved, at hun kl. ca. 06.25 var blevet overfaldet i S-toget mellem Køge og Køge Nord S-stationer af en fremmed mand, som andre rejsende hjalp med at bortvise fra S-toget på Køge Nord S-station.

Busser afløser toget de næste to måneder

Anmelderen var kort forinden steget ind i S-toget (2. bageste vogn) mod København på Køge S-station sammen med to andre medrejsende, så hun sad på et sæde med sin rygsæktaske stående ved siden af sig. En fremmed mand satte sig på et sæde overfor på modsat side af midtergangen og snakkede noget uforståeligt med sig selv. Uden varsel tog han fat i en rygsækken hen over anmelderen, som faldt ned på gulvet, da han hev rygsækken til sig. I faldet slog hun sine knæ, men to mænd, som også var passagerer i toget, fik rygsækken fravristet manden, inden de efterfølgende fik ham til at forlade toget formentlig på Køge Nord-station.

Efterfølgende var den 65-årige kvinde taget på skadestuen, hvor hun fik konstateret kraftigt hævede knæ som følge af faldet ned på S-togets gulv.

Den fremmede mand blev af offeret beskrevet som:

A: Mand, Dansk af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: usoigneret, langt hår, langt skæg, Iført: lang brunlig frakke. Politiet forsøger nu at få den voldelige mand identificeret, så han kan blive afhørt til sagen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden enten i toget eller formentlig på Køge Nord-station, ligesom politiet gerne vil i kontakt med de to mænd, som kom den forurettede til undsætning. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.