Ældre personbil brugt til rambuktyveri i Nykøbing Sj. efterlyses – vidner søges

15 jul 2020
rampbuk

Rambuktyveri i radio/tv butik – Algade, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 02.35 fik politiet anmeldelse om, at der netop var begået indbrud i en radio/tv butik, hvor en bil havde trukket gitteret af facaden og glasdøren til butikken var knust. Flere patruljer blev sendt til stedet, for at søge efter gerningsmanden. En hundepatrulje søgte i området efter spor, hvor der blev fundet en del af en højtaler fra butikken. Et vidne hørte, da glasdøren blev knust, og så en ældre grå personbil, muligvis af mrk. VW Passat, som bakkede frem og tilbage foran forretningen.

Politiet formoder at gerningsmanden kørte fra stedet i bilen. Politiet har i dag været i kontakt med indehaveren af forretningen, som er ved at danne sig et overblik over de stjålne genstande. Der blev med sikkerhed stjålet en Macbook computer og en Sonos højtaler, men indehaveren oplyser, at der er blevet stjålet væsentlig flere ting fra stedet. Der er overvågning ved forretningen, som politiet vil gennemgå i forbindelse med efterforskningen.

Vidner som har set noget ved forretningen omkring gerningstidspunktet, eller som har bemærket den ældre grå personbil og evt. personer i bilen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.