Afløseren for chefanklageren ved Bornholms Politi er fundet

26 nov 2020
chefanklager-

Afløseren for chefanklager Benthe Pedersen Lund er fundet.

Når chefanklager Benthe Pedersen Lund d. 1. marts 2021 forlader Bornholm til fordel for en stilling hos Nordsjællands Politi, bliver posten overtaget af 53-årige Marina Hedam Moltke-Leth.

Marina har været senioranklager ved Bornholms Politi siden januar 2019 og har derfor arbejdet tæt sammen med Benthe de seneste år.

”Jeg er overordentlig glad for at arbejde i Bornholms Politi, og jeg er blevet glad for Bornholm i det hele taget. Indtil nu har jeg kun været til ”udlån” fra Fyns Politi – nu glæder jeg mig til at få mere fast klippegrund under fødderne”, udtaler Marina. 

Tidligere har Marina været advokat og har i politi og anklagemyndighed blandt andet været anklager/senioranklager i forskellige politikredse  og hos Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, samt Servicecenterchef i politisøjlen ved Fyns Politi .Derudover har Marina taget mastermodul  i politiledelse på CBS, og har i 2020 taget en master i Criminology And Police Management fra University of Cambridge.

”Det er så dejligt, det lykkedes at få Marina til at overtage posten som chefanklager. Efter at jeg i 2 år har haft fornøjelsen ved at arbejde sammen med Marina, føler jeg mig helt tryg ved, at hun fortsætter efter mig”, udtaler Benthe Pedersen Lund.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.