Aggressiv bilist påkører biler og flygter

05 okt 2020
Road rage (1)

Flygtede efter påkørsler – Rute 21, Grevinge – Odsherred

kl. 00.02 anmeldte 64-årig mand fra Nykøbing Sj. at han havde fået påkørt sit sidespejl af en bil, som ikke var standset efter uheldet.

Ifølge den 64-årige kørte begge biler ad Rute 21 mod nord, hvor bilen bag ham havde en aggressiv kørsel og kørte tæt på den 64-åriges bil ad flere omgange. Ved Nørre-Asmindrup, hvor vejen overgår fra en til to vognbaner, begyndte bilen bagved at overhale den 64-årige. Her ramte bilen den 64-åriges sidespejl, hvorefter bilen accelererede op og kørte væk fra stedet. Den 64-årige var uskadt men rystet oven på oplevelsen.

Kl. 00.05 anmeldte et ægtepar i 70´erne fra Højby Sjælland, at også de netop var blevet påkørt af en flugtbilist, da de kørte ad Rute 21 mod nord i Grevinge ved Ny Holbækvej.

Manden som førte parrets bil, opdagede en bagfrakommende bil i bakspejlet, som kørte i høj fart. Bilen overhalede ægteparret, men ramte i den forbindelse parrets bil på venstre side af bagsmækken. Bilen fik skader ved hjulet, så parret ikke kunne køre videre. Ægteparret var uskadte efter påkørslen og fik et lift hjem af politiet.

En patrulje kørte til stedet, men fandt ikke frem til den flygtede bil, som politiet mistænker har været indblandet i begge påkørsler. Det var mørkt på uheldstidspunktet og derfor ikke muligt at beskrive bilen nærmere.

Politiet søger vidner i sagen, som kan have set et uheld eller et bil på rute 21, som kørte hasarderet, og som muligt har skader på front eller højre side. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.