Aggressiv mand fik transport af politiet – og logi i detentionen

04 sep 2020
politibil (1)

Mand endte med flere sigtelser efter husspektakler i Grenaa

En 30-årig mand sikrede sig onsdag aften kl. 23.10 både transport og logi, efter en patrulje havde hentet ham på en adresse i Grenaa.

Politiet havde modtaget anmeldelse om husspektakler på adressen, og da de kom derud kunne de høre en masse larm fra lejligheden, og en mand der råbte. Den 30-årige ville ikke åbne døren og råbte i stedet til betjentene, at de skulle sparke døren ind.

Pludselig rev manden dog hoveddøren op, og var nu så aggressiv og truende over for betjentene, at de måtte anvende peberspray mod ham.

Det fik den 30-årige til at falde til ro, og betjentene kunne komme med ind. I lejligheden lå der knust glas og porcelæn over hele gulvet, og den 30-årige blev skønnet så påvirket af alkohol og stoffer, at de ikke kunne afhøre ham på stedet. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt for hærværk ved at smadre lejligheden, hvor den 30-årige havde adresse sammen med en 42-årig kvinde.

Da betjentene ville tage den 30-årige med ud i bilen, råbte han flere gang, at han ville slå sig selv ihjel og forsøgte at kvæle sig med begge hænder.

Undervejs på turen fik han også råbt så passende mange fornærmelser mod betjentene, at han kunne føje en sigtelse for fornærmelser med polititjenestemænd til samlingen.

Østjyllands Politi (@OjylPoliti) | Twitter
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.