Aggressiv mand smadrer rude i ungdomsbolig i Tilst og måtte lægges i håndjern

21 jun 2020
ødelagt vindue

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte torsdag kl. 15.53 til Stavnsvej i Tilst, hvor en 25-årig mand havde udøvet hærværk mod nogle ungdomsboliger ved at smadre en rude til et fælles vaskerum med en knytnæve.

Anmelderen fulgte efter den 25-årige, og kunne guide patruljen til området, hvor han sidst havde været. På baggrund af oplysningerne genkendte patruljen kort efter den 25-årige som passager i en bil, som de derfor standsede.

Den 25-årige blev meget irriteret og tiltagende aggressiv over patruljens henvendelse.

Han oplyste, at han ikke talte dansk, og gav betjentene sine oplysninger.

Ved opslag i politiets systemer, stemte disse dog ikke. Manden fastholdt sine oplysninger, og blev derfor bedt om at træde ud af bilen. Da han igen blev aggressiv, blev han ilagt håndjern.

Den 21-årige kvinde, som førte bilen, gav betjentene mandens navn, og de kunne herefter slå ham op. I mellemtiden var den 25-årige faldet så meget til ro, at han nu pludselig kunne snakke dansk. Han forklarede derfor, at han havde opgivet det forkerte navn, fordi han selv var eftersøgt til fogedretten.

Den 25-årige blev sigtet for hærværk, for at opgive forkert navn, og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev desuden anholdt til den fremstilling i fogedretten, som han var eftersøgt til.

 

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.