Angreb er det bedste forsvar: Butikstyv afsløres, banker sig selv i hovedet og anklager de butiksansatte for overfald

20 jun 2020
Rma 1000

Rema 1000 i Risskov kontaktede torsdag kl. 21.55 Østjyllands Politi og fortalte, at de havde tilbageholdt en 36-årig mand for butikstyveri.

En patrulje kørte til butikken for at hente den 36-årige, og her mødte de en ansat i butikken, der fortalte om episoden.

En kollega fra Rema i Skåde var kort før lukketid kommet ind i butikken. Kollegaen var fulgt efter en mand, der kort forinden havde forsøgt at stjæle fra Skåde butikken, og som nu gik rundt i butikken i Risskov.

De to kolleger gik sammen ud i baglokalet for at holde øje med manden via overvågningen, og her kunne de se ham putte en oksemørbrad, en højrebssteg og to glas fiskeolie ned i en sportstaske. Han tog efterfølgende en planteolie og betalte ved kassen, men betalte ikke for varerne i tasken. De to kolleger havde efter kasselinjen henvendt sig til manden for at tilbageholde ham.

Den 36-årige nægtede først alt kendskab, men da han blev vist overvågningen, hvor man tydeligt så at han tog varerne, bankede den 36-årige pludselig sit hoved ned i et bord og råbte, at de to ansatte havde gjort skade på ham.

Den 36-årige blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.