Ansøgningsfrist til Politiskolen er den 17. august

02 aug 2020
politiskolen

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, står og friluftsliv, tekst, der siger "POLITISKOLEN"HAR DU STYR PÅ DIN ANSØGNING TIL POLITISKOLEN? ?

Der er ansøgningsfrist den 17. august, og mange af jer sidder lige nu og arbejder på jeres ansøgning. Som I nok har fundet ud af, så er det ikke nok bare at vedhæfte en motiveret ansøgning og trykke send. Der skal uploades:

? En samtykkeerklæring, der er korrekt udfyldt og underskrevet af dig og din samlever/ægtefælle

? Et CV og en motiveret ansøgning

? Uddannelses- og eksamenspapirer

? En synsattest, hvis du bruger kontaktlinser og/eller briller

? Eventuelle journaler og lægelig dokumentation fra sundhed.dk

Vi skal være ærlige og sige, at det giver et godt indtryk, hvis du har styr på sagerne fra start… Men skulle det ske, at du mangler noget i din ansøgning, så kontakter vi dig og beder dig om at uploade de manglende dokumenter. Det er dog ofte de samme fejl og mangler, vi støder på i ansøgningerne, så her kommer lige tre gode råd, så du forhåbentlig kan sende os en korrekt ansøgning i første hug:

? Samtykkeerklæringen kan du finde på hjemmesiden

Google er på mange måder din ven, men når du søger ind på Politiskolen, kan du ikke findes vores samtykkeerklæring andre steder end her: www.politi.dk/…/ansoegning-og-optagelses…/saadan-ansoeger-du

✒️ Samtykkeerklæringen skal underskrives i hånden
Vi ved godt, at det virker gammeldags, men du skal ud og finde en printer, printe ud, underskrive med kuglepen og scanne samtykkeerklæringen. Det er også okay at tage et billede af den underskrevne erklæring og vedhæfte billedet til ansøgningen – vi skal bare kunne læse, hvad der står, og tydeligt se din underskrift. Husk også, at hvis du har søgt tidligere, kan du ikke ”genbruge” den samtykkeerklæring, som du tidligere har indsendt.

? Kig alle dine dokumenter igennem, inden du sender
Start på din ansøgning i god tid, så du har tid til at tjekke, om du har vedhæftet alt dokumentation og udfyldt det hele korrekt. Hvis du sender din ansøgning i god tid, har du også længere tid til at indhente yderligere dokumentation og papirer, hvis vi har brug for det.Er der noget, du er i tvivl om? Så ring til vores studietelefon på tlf. 4515 2610. Vi sidder klar med råd og vejledning mandag til torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14.

Studieliv med stærkt fællesskab | Politiskolen | Politi

Politiskolen

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer

Vi glæder os til at modtage jeres ansøgninger.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.