Arrogant Audi i livsfarlig chikanekørsel på Vestmotorvejen

12 sep 2020
road-rage-

Chikanekørsel – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 14.30 anmeldte en 49-årig kvindelig bilist fra Køge, at hun netop havde været udsat for chikanekørsel på Vestmotorvejen af en mandlig bilist i en større sølvgrå Audi personbil.

Kvinden var kørt på motorvejen mod vest ved Vemmedrup, og bag kvinden kørte den sølvgrå Audi. På motorvejen var der tæt trafik og hastigheden nedsat på grund af sammenfletningen ved tilkørslen.

Kvinden kom til at køre bag en større lastvogn og ville overhale. Da hun begyndte sin overhaling i 2. vognbane, begyndte Audien bagved også at overhale. Den kvindelige bilist følte, at Audien pressede hende, og hun kunne se i bakspejlet, at den mandlige fører gestikulerede voldsomt, mens han blinkede med lyset.

Efter at have kørt lidt blev der frit i 1.vognbane, og Audien overhalede nu højre om den 49-årige bil, før hun selv nåede at trække ind. Da den mandlige bilist kom foran kvindens bil bremsede han op, så hun også måtte bremse for ikke at påkøre ham. Kvinden trak nu ind i 1.vognbane, for at komme væk fra Audien. På grund af den tætte trafik kom hun til at køre ved siden af Audien.

Føreren af Audien rullede nu vinduet ned og kastede en ukendt hvid genstand på den 49-åriges bil, så der lød et stort ”gonk” inde i bilen.

Den 49-årige ringede nu alarmopkald 112 for at anmelde episoden. Audien kørte videre ad Vestmotorvejen, hvor han fortsatte med at presse andre bilister.

En patrulje fik kontakt til bilen ved Slagelse V, hvor bilen blev standset. Føreren af bilen, en 32-årig mand fra Fyn, blev sigtet for at have forvoldt fare mod den 49-årige. Han erkendte, at han havde kørt på stedet, hvor han havde haft en trafikal kontrovers med en kvindelige bilist i en Toyota, men nægtede at have kørt hasarderet eller at have kastet noget.

Politiet søger vidner i sagen, som kan være med til at belyse episoden på Vestmotorvejen omkring Vemmedrup mod Bjæverskov ca. 14.30. Vidner som har bemærket kontroversen mellem to personbiler, en større sølvgrå Audi og en sølvgrå Toyota Corolla bedes ringe til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller på tlf. 114.

Midt-Vestsj. Politi (@MVSJPoliti) | Twitter
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.