Ballade med knallerter på Lolland Falster

23 sep 2020
knægt på knallert

NAKSKOV: Knallertkontrol

Politiet tjekkede i går mellem klokken 15 og 19.30 knallerter i Nakskov by. I alt blev 22 køretøjer standset, og af dem var der en knallertkører, som kørte i påvirket tilstand, tre knallerter manglede forsikring, to knallerter havde fejl og mangler, en knallertkører kørte uden styrthjelm, fem knallerter havde fået lavet ændringer, så de kunne køre hurtigere end de måtte, en fik konfiskeret sit køretøj og en bilist talte i håndholdt mobiltelefon. De blev alle sigtet efter færdselsloven.

SAKSKØBING: En alt for hurtig knallert

På Guldborgvej i Sakskøbing standsede politiet i går klokken 15 en 48-årig mand fra Stubbekøbing, da han kom kørende på knallert med temmelig meget fart på. Det viste sig da også, at knallerten kunne køre en del hurtigere end den måtte, og derfor blev den 48-årige sigtet efter færdselsloven, mens knallerten blev taget med til tekniske undersøgelser.

NYKØBING F.: Knallert med fart på

En 15-årig dreng kom i går klokken 14.48 kørende på knallert ad Kraghave Gaabensevej i Nykøbing F., da han blev standset af politiet. Knallerten havde fået lavet ændringer, så den kunne køre hurtigere end tilladt, og derfor fik den 15-årige en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

STOKKEMARKE: Lige lovlig hurtig

I forbindelse med en almindelig patruljering lagde et par betjente fra færdselsafdelingen i går klokken 16.33 mærke til en 17-årig ung mand fra Stokkemarke, da han kom kørende med lige lovlig meget fart på ad Vestre Landevej i Stokkemarke. Og ganske rigtigt var knallerten ændret til at kunne køre hurtigere end tilladt. Den 17-årige blev sigtet efter færdselsloven.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.