Beboer med lav tolerancetærskel truer 63-årig vinduespudser på livet – det bliver man anholdt for

09 jul 2020
vinduespudser

Vinduespudser fik trusler efter vandspild

Angry Man PNG Images, Transparent Angry Man Image Download - PNGitemEn 63-årig vinduespudser tog onsdag på arbejde i Brabrand, hvor han på Sigridsvej skulle pudse vinduer på en bygning med flere lejligheder. Mens han lidt efter kl. 9.00 var i gang med at pudse vinduer i stueetagen, kom han til at spilde vand ned gennem et åbent vindue på en aflukket altan. Det fik den kvindelige beboer i lejligheden til at komme ud og skælde vinduespudseren ud.

Han forsøgte at afvæbne situationen med en humoristisk bemærkning, men det gjorde kvinden endnu mere vred, og hun tilkaldte nu sin 35-årige mand. Manden var meget sur og kastede en basketball efter vinduespudseren, der dog ikke blev ramt.

Den 63-årige løb nu ned mod sin bil, og ifølge vinduespudserens forklaring løb den 35-årige mand efter ham, mens han råbte flere trusler efter ham. Det lykkedes vinduespudseren at flygte og tilkalde politiet, der kort efter kom frem.

Betjentene fik fat i den 35-årige mand, som forklarede, at han var sur over, at vinduespudseren ikke ville sige undskyld, men han nægtede at have truet ham på nogen måde.

Det endte dog med, at den 35-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.