Beboer på plejehjem udsat for tyveri

27 feb 2021
Smykker (1)

Tyveri fra beboer på plejehjem – Kirkebjergvej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 07.35 anmeldte personalet på et plejehjem, at en fremmed kvinde formentlig havde stjålet fra en af beboerne og var blevet opdaget, hvorefter kvinden havde taget flugten til fods væk fra området. Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til området for at lede efter kvinden, der blev beskrevet som:

A: Kvinde, Dansk af udseende, 50-55 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Yderligere kendetegn: håret var opsat i en hestehale, Talte: Dansk, Iført: sort jakke med pels på hætten, mørke cowboybukser, sorte sko, blå kittel magen til hjemmeplejens under jakken, Medbragte: en sort taske.

Politiet fik klarlagt, at kvinden havde været inde hos en 88-årig kvindelig beboer, som under påskud af, at der var fnat på plejehjemmet, var blevet frataget sine smykker.

Kvinden var efterfølgende blevet opdaget af personalet, der havde konfronteret hende med det meget tidlige besøg på plejehjemmet.

Det lykkedes desværre ikke at finde kvinden, men politiet foretog diverse tekniske undersøgelser på stedet i håb om, at tekniske spor kan være med til at identificere kvinden.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden i området ved plejehjemmet torsdag morgen, eller som i øvrigt kan give oplysninger om hendes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.