Bedugget mand skabte uro – to gange på én dag

01 mar 2021
politi (1)

Beruset mand skabte uro og forsøgte at flygte

En borger ringede søndag kl. 11.37 til politiet, da han så en beruset mand vælte et reklameskilt til Burger King på Gl. Århusvej i Randers SV. Borgeren så, hvordan manden efterfølgende tog to kantpæle i siden af vejen op, og brugte dem til at hamre løs på skiltet, som blev ødelagt. 

En patrulje i nærheden kørte til stedet, og de fandt hurtigt frem til en 40-årig mand, der virkede påvirket af alkohol. Han erkendte, at han havde ødelagt skiltet, og han blev sigtet for hærværk. 

Senere på dagen, omkring kl. 15.45, var den 40-årige på spil igen. Denne gang var han gået ind på Burger King og nægtede at forlade restauranten. En patrulje kørte igen til stedet, og da manden var kraftigt påvirket af alkohol og skabte uro på stedet, besluttede betjentene at anholde ham. 

I stedet for at lade sig anholde løb den 40-årige ud fra restauranten og hen over et grønt område, inden han blev indhentet og lagt i håndjern. 

Under en visitation af ham fandt betjentene et knojern i hans lomme, og han blev derfor både sigtet for at flygte fra politiet og for overtrædelse af våbenloven. Da han under anholdelsen råbte adskillige skældsord mod betjentene, blev han også sigtet for at fornærme politiet. 

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.