Betjente angrebet med glas og flaske under anholdelse

23 sep 2020
Københavns byret

Tre betjente blev angrebet med glas og flasker, da de ville anholde to personer foran en restaurant i Indre København i juli.

Fire mænd i alderen 22 til 32 år blev tirsdag aften varetægtsfængslet i hver 27 dage efter et grundlovsforhør i Københavns Byret. 

Københavns Politi har sigtet de fire mænd for grov vold og forsøg på grov vold mod polititjenestemænd, for at befri to anholdte og for forstyrrelse af den offentlige orden under en episode foran en restaurant i Borgergade i Indre By den 18. juli.

Her var politiet til stede og havde anholdt to personer. En gruppe af personer kastede i den forbindelse glas og flasker mod betjentene, og det medførte, at det lykkedes de anholdte at flygte.

»At angribe politiet under en anholdelse er helt uacceptabelt og noget, vi ser med stor alvor på. Derfor er jeg tilfreds med, at retten har valgt at varetægtsfængsle de fire sigtede,« siger senioranklager Tanja Søderlund.

Efterforskningen fortsætter, og Københavns Politi kan ikke udelukke flere anholdelser i sagen. Da tirsdagens grundlovsforhør blev afholdt for lukkede døre, kan politiet ikke oplyse yderligere.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.