Bevæbnet buspassager

03 mar 2021
buschauffoer-

Anmeldelse om bevæbnet mand viste sig at være falsk alarm

Tirsdag kl. 12.43 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en buspassager, der i buslinje 3A i Aarhus havde set en mand, der bar på noget, der kunne ligne et gevær. Der blev sendt flere patruljer til krydset ved Viborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus, hvor bussen blev standset.

Det viste sig dog, at manden var steget af bussen kort forinden ved stoppestedet over for Frydenlundcenteret. På baggrund af anmeldelsernes beskrivelse af manden, fik betjentene øje på ham i et busskur, hvor han dog ikke var i besiddelse af noget gevær.

Den 29-årige mand forklarede, at han havde haft et gevær på sig, men at der var tale om et vandgevær, og at han havde skyndt sig at smide det ind i en busk, da han havde set politiet. Han viste selv betjentene, hvor han havde smidt geværet, der efterfølgende blev beslaglagt.

Den 29-årige mand blev anholdt og sigtet for trusler på livet ved at have været i besiddelse af et sort vandgevær, der til forveksling kunne ligne et ægte gevær. Han blev samtidig kraftigt formanet om, at det er en rigtig dårlig idé at gå rundt i det offentlige rum med hvad der, ved første øjekast, kan ligne et ægte gevær.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.