Bidt af løs hund på vej til arbejde – ejer sigtet for overtrædelse af hundeloven

05 jun 2020
hundebid

Torsdag morgen ankom en 52-årig mand til sin arbejdsplads i Ebeltoft, da han så, at der på nabogrunden gik en hund løs på området. Han besluttede sig derfor for at kontakte ejeren for at gøre opmærksom på, at hunden gik løs rundt og ikke var inde i sin normale indhegning.

På vej hen mod døren blev manden pludselig angrebet af hunden, der bed ham i højre balle og efterfølgende i venstre underben. Den 52-årige årige mand skyndte sig herefter at løbe over i hallen, hvor han arbejder. Da han kort efter satte sig ud i sin bil for at køre til lægen, angreb hunden bilen og bed efter dækkene.

Politiet tog i første omgang telefonisk kontakt til hundes 38-årige, mandlige ejer, der ikke var klar over, at hunden gik løs, og han fik under samtalen med politiet kaldt hunden til sig. Det viste sig, at hunden havde gravet sig ud under indhegningen, mens ejeren havde sovet.

Den 38-årige hundeejer blev sigtet for overtrædelse af hundeloven ved ikke at have haft fuld herredømme over hunden og ved ikke at have sikret, at den ikke kunne forvolde andre skade. Manden var meget chokeret og ked af det, der var sket og ville straks tage kontakt til den 52-årige mand samt forbedre indhegningen, så hunden ikke slipper ud igen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.