Bil forsvandt efter påkørsel af barnevogn

03 mar 2021
hjul-bil

Nordjyllands Politi leder lige nu efter føreren af den bil, der forsvandt i forbindelse med, at den ramte en barnevogn med en dreng i. Ingen kom alvorligt til skade, men politiet efterlyser føreren af bilen samt eventuelle yderligere vidner. Ring 114 med oplysninger i sagen. Nordjyllands Politi har efterforsket sagen siden i går, og det arbejde fortsætter i den kommende tid.

Ulykken skete, da kvinden i går, den 2. marts 2021 omkring kl. 14.20 om eftermiddagen, kom gående i vejkanten ved Nibevej, nærmere bestemt mellem Fitness Shape Up på Nibevej 1c og Jysk på Nibevej 3 i Skalborg, syd for Aalborg. Herved blev hendes barnevogn, hvori hendes fem uger gamle søn lå, påkørt af en sølvgrå stationcar, som kom kørende med høj fart fra nord mod sydvestlig retning. Ifølge forklaringer afgivet til politiet var der minimum 2 personer i køretøjet. 

Drengen kom heldigvis ikke umiddelbart til skade, men han blev for en sikkerhedsskyld transporteret til sygehuset til nærmere undersøgelse.  

Vidner bedes ringe 114 

Da bilen, der ramte barnevognen, kørte fra stedet uden at tilkendegive sig, leder politiet lige nu efter den og føreren samt evt. vidner. Det fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Michael Karstenskov. Beskrivelsen af bilen er desværre sparsom, men der er formentlig tale om en sølvgrå stationcar, og der var ud over føreren formentlig en passager i bilen.   

”For moren og pårørende har det været en voldsom oplevelse, og vi tager sådan en sag alvorlig, og vi har blandt andet foretaget afhøringer af vidner på stedet, ligesom vi undersøger mulig videoovervågning i området. Men vi har brug for oplysninger fra borgere,” siger politikommissær Michael Karstenskov, der – tidspunktet og stedet taget i betragtning – håber på henvendelser fra borgere, der har observeret noget:  

”Har man set noget i forbindelse med ulykken eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen, så skal man ringe til os på 114.” 

Politikommissæren opfordrer ligeledes bilisten til selv at rette henvendelse til politiet eller til, at den passager, der formentlig var med i bilen, gør det. 

”Vi har brug for at afhøre bilisten for at kunne belyse hele forløbet, og herunder skal vi afgøre, hvad vi eventuelt kan rejse sigtelse for.” 

Nordjyllands Politi har efterforsket sagen siden i går, og det arbejde fortsætter i den kommende tid. 

OPDATERING:

Efterlysningen er aflyst. En ung mand meldte sig selv til politiet kort efter, at efterlysningen blev bragt i offentligheden.

Manden er sigtet for flere forseelser, bl.a. for ikke at standse og give sig til kende efter et trafikuheld, jf. færdselslovens bestemmelser.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.