Blot 14-årig dreng knuste rude til supermarked

14 okt 2020
knust rude

Dreng mistænkt for indbrud i supermarked – Solrød Center, Solrød Strand

Kl. 02.56 hørte en chauffør, der var i centret i andet ærinde, en rude blive knust, hvorfor han slog alarm til politiet.

En patrulje var hurtigt fremme ved et supermarked, hvor en rude var knust. Ved politiets ankomst løb en ung mand fra stedet, men en politibetjent løb efter og fik på Mosevej fat i en 14-årig dreng.

Han havde lidt blod på sig fra mindre sår, som han formentlig havde fået ved knusning af en rude til supermarkedet. Endvidere havde drengen også tre kolde øl på sig, hvilket der var let tilgængelig i et køleskab inde i supermarkedet.

Drengen havde i øvrigt ikke nogen forklaring på hans færden i området med de kolde øl, så han blev tilbageholdt som mistænkt for at have begået indbruddet i supermarkedet.

Ved visitationen af ham fandt politiet ham også i besiddelse af en svensknøgle, som han formentlig havde brugt til at knuse ruden, samt en ulovlig kniv i form af en dolk.

Drengen er under den kriminelle lavalder på 15 år og blev efterfølgende kørt hjem til sine forældre boende i nærheden. De blev orienteret om sagerne mod den 14-årige, der senere vil blive afhørt til sagerne, når en repræsentant for de sociale myndigheder kan være til stede.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.