‘Bordelkontrol, 114-opkald og forkyndelser’

30 aug 2020
Elever-

– Kontorelever hos Midt- og Vestjyllands Politi oplever lidt af hvert

Vi kan nu sige farvel til fire dygtige kontorelever. De har afsluttet deres fagprøver med et 10-tal og tre 12-taller. Toppræstationer, som selvfølgelig ikke kom helt bag på os ? Stort tillykke til dem i hvert fald! ?

En af de fire er på ferie, men det lykkedes at samle Mie, Sara og Louise her til et fællesfoto.

☎️ Mie har blandt andet arbejdet i udlændingeekspeditionen, været omkring vores centrale visitation og også været en del af holdet, der svarer, når man ringer 114.

?‍⚖️ Sara har været frontmedarbejder på vores lokalstation i Herning – hun har arbejdet både i driftscentret og i ekspeditionen og har blandt andet taget sig af forkyndelser, så folk ved, hvornår de skal møde op i retten.

?️‍♀️ Louise har i vores logistikafdeling fået indblik i indkøbspolitik og indhentning af tilbud, og så har hun i sin elevtid også været i vores centrale efterforskning, hvor hun har arbejdet med håndtering af koster, videoafhøringer og økonomisk kriminalitet. Hun har også været med på bordelkontrol, ransagning og i retten for på den måde at få indblik i efterforskernes arbejde.

? I næste uge siger vi velkommen til ti nye kontorelever. Vi har 27 i alt. Og faktisk er det ikke helt farvel til de gamle. Flere af dem har nemlig allerede sikret sig et fast job hos os.

Skulle du have lyst til at være kontorelev hos Midt- og Vestjyllands Politi, så hold øje med vores stillingsopslag til foråret. ?

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.