Brud på forbud: For mange ved pølsevogn, fællessang til Dronningen, og både bordel og danseskole i fuld aktivitet

17 apr 2020
forbud

“I forhold til kravet om lukning er der i politikredsen i det seneste døgn registreret 2 anmeldelser, der vedrører en danseskole og et bordel. Da patruljen nåede frem, blev der ikke foretaget sigtelser i forbindelse med danseskolen, men i forhold til bordellet blev to prostituerede kvinder sigtet.

I forhold til forbud mod større forsamlinger har politikredsen det seneste døgn registreret 12 anmeldelser, der omhandler et større antal personer under bustransport, ved en pølsevogn, bekymring omkring en større forsamling af personer, der ville synge fødselsdagssang for Dronningen, bekymring omkring en invitation til en 18-års fødselsdag hvor mange personer skulle være inviteret, samt flere personer forsamlet på friarealer og rekreative områder i politikredsen.

Der er ikke konstateret overtrædelser af gældende lovgivning i de anmeldte forhold.

Der er herudover registreret 1 anmeldelse omkring en person, der tog billeder af covid-podningsteltet i Horsens. Den pågældende person blev anmodet om at respektere borgernes privatliv ved ikke at tage billeder på stedet.

Der er også registreret 2 anmeldelser vedrørende personer, der på grund af covid-19 har fået deres visum forlænget, idet udrejse ikke var muligt.

Sydøstjyllands Politi er løbende i dialog med både borgere og virksomhedsejere i forbindelse med de tiltag, som regeringen har sat i værk for at mindske smittespredning i samfundet, og politiet ønsker ikke at udpege konkrete borgere eller virksomhedsejere, som vi har været i dialog med.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.