Brugte med overlæg hund til voldeligt angreb – ung mand mistænktes i forbindelse med grov voldssag i Vejle

28 maj 2020
hund-brugt-til-angreb
Sydøstjyllands Politi søger lige nu efter en 22-årig mand i forbindelse med en grov voldssag på Banegårdspladsen i Vejle tirsdag aften den 26. maj omkring kl. 19.30. Politiet ved, hvem han er, og opfordrer ham til at melde sig selv.
En gruppe på ca. 7-10 personer var tirsdag aften involveret i en voldsom hændelse på Banegårdspladsen i Vejle. Under hændelsen blev en mand slået flere gange og bidt af en hund. Det er politiets overbevisning, at hunden med overlæg blev brugt til at angribe manden. Sydøstjyllands Politi søger nu efter den mand, som mistænkes for bl.a. at have givet sin hund ordre til at angribe.
’Vi ved, hvem manden er, og vi har mandskab i gang med at lede efter ham, og selvom vi har fået oplyst, at han ikke vil melde sig frivilligt hos os, så opfordrer vi ham på det kraftigste til det,’ udtaler politiinspektør for Efterforskningscentret Jesper Bøjgaard Madsen og tilføjer: ’Vores efterforskning i sagen omfatter også motivet til den voldsomme hændelse. Vi mener, at personerne, der var på Banegårdspladsen tirsdag aften kender hinanden i forvejen, og at de formentlig også er stødt sammen tidligere på aftenen i Vejle’.
Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen, der på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.