Brugte storebrors identitet

15 jan 2021
politi-11

Havde flere gode grunde til at undgå politiet

Torsdag kl. 19.00 spottede en patrulje på Amaliegade i Aarhus C en bil, der hurtigt drejede ind på en sidevej ved synet af patruljen. Betjentene kørte derfor efter og fik standset bilen, hvori der sad to personer. Da der lugtede kraftigt af hash blev de to indledningsvis sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

På passagersædet sad en 17-årig mand, der under visitation blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. Da han ikke ønskede at medvirke til en fuld visitation, blev han anholdt og kørt til politigården for yderligere visitation og afhøring.

Føreren af bilen blev bedt om at vise sit kørekort, og han fremviste et gyldigt kørekort tilhørende en 21-årig mand. Betjentene syntes dog ikke, at føreren lignede manden på billedet, og han blev derfor anholdt og bragt ind til politigården med henblik på at finde frem til hans rigtige identitet.

På politigården fandt betjentene hurtigt frem til, at føreren af bilen i virkeligheden var en 18-årig mand, der havde misbrugt sin storebrors kørekort. Den 18-årige mand blev derfor også sigtet for falsk anklage, ved at have brugt en andens identitet, for narkokørsel og for kørsel uden førerret.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.