Dårlig dag for vinglad butikstyv uden kørekort – selv konen blev sigtet

06 jul 2020
stjæler vin

Butikstyv havde en dårlig dag

Søndag kl. 15.27 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra SuperBrugsen på Lystrup Centervej i Lystrup, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. En medarbejder havde set manden i butikken og genkendte ham fra tidligere episoder, hvor han havde stjålet vin fra butikken. Medarbejderen gik derfor ud i vindfanget ved udgangen og ventede på manden, efter han havde passeret sidste betalingsmulighed.

Wine thief' nearly drowns in the drink - DrinksFeedManden ønskede ikke at tale med medarbejderen og forsøgte gentagne gange at rive sig løs og komme ud af butikken. Men i samarbejde med flere kunder lykkedes det at tilbageholde manden, der blev ført med ind i butikkens baglokale, hvor medarbejderen kunne konstatere, at han havde betalt for en pakke toiletpapir og nogle rødvinsglas, men ikke for de syv flasker rødvin, som han havde gemt i indkøbsvognen under en bærepose. Da politiet ankom til stedet, blev den 61-årige mand sigtet for butikstyveri. Han blev afhørt på stedet, hvorefter han blev løsladt.

Da betjentene kort efter var på vej væk fra Superbrugsen, bemærkede de en bil, der kørte ud fra parkeringsområdet. Da patruljebilen nærmede sig bilen, begyndte den pludselig at bakke meget hurtigt. Betjentene kørte derfor efter bilen og kunne se, at det var den 61-årige butikstyv, der sad bag rattet. Da han blev bedt om at vise sit kørekort, viste det sig, at han var frakendt førerretten.

Han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden og betjentene overtog føringen af bilen, som blev parkeret på parkeringspladsen. Betjentene tog herefter kontakt til mandens 59-årige kone, der stod som ejer af bilen, og sigtede hende for at have overladt førerretten til sin mand, uagtet at han er frakendt førerretten.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.