Den intensive eftersøgning efter Sofie fortsætter

04 sep 2020
efterlyst-sofie

Sofie savnes stadig

Østjyllands Politi fortsætter den intensive eftersøgning efter 21-årige Sofie Hauge Kyneb, som forsvandt onsdag morgen efter at have gået fra sit hjem i Kongsvang i Viby.

Hjemmeværnet bistår med eftersøgningen og vil fredag gå fra dør til dør i Viby-området for at spørge om folk har set Sofie, og gennemsøge haver og grønne områder i nærheden. Samtidigt opfordrer Østjyllands Politi nu borgere i Kongsvang og Marselisborgkvarteret til at tjekke deres videoovervågning igennem i tilfælde af at Sofie skulle være gået forbi.

Østjyllands Politi har ledt til lands, til vands og til luften og i løbet af fredag vil betjente og hunde igen kigge et større areal igennem i Aarhus-området. Derudover kan der i løbet af dagen blive indsat helikoptere og dykkere. Frivillige fra Missing People har også hjulpet med at lede efter Sofie, og de er i tæt dialog med Østjyllands Politi, der koordinerer eftersøgningen.

Efterlysning

Sofie gik fra sit hjem i Kongsvang onsdag kl. 10.30 og skulle være mødt på arbejde i Aarhus C kl. 11.00. Hun mødte dog aldrig op. Sofie kan være nedtrykt, og familie er meget bekymrede for hende. Der er fortsat intet, der tyder på, at hun skulle være udsat for en forbrydelse.

Har du oplysninger til politiet, kan du give dem via tlf. 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.