Drabssag fra Borris, hvor 47-årig mand blev dræbt af slag, kommer nu for retten i Herning – to mænd er tiltalt

24 apr 2020
retsag om overfald

“Sagen om drabet på den 47-årige mand, der i februar sidste år blev fundet død i et skovområde ved Borris, kommer nu for retten. To mænd på henholdsvis 33 og 39 år er tiltalt for drabet.

Søndag den 24. februar 2019 blev en 47-årig mand fundet død i et skovområde ved Borris. Efterfølgende blev to mænd tiltalt for drab, og på onsdag den 29. april kl. 9 begynder sagen så ved retten i Herning.
Ifølge anklageskriftet blev drabet begået mellem den 22. februar og den 24. februar 2019 i et eng- og markområde omkring Skjern Å ved Borris. Den 47-årige mand blev ifølge anklageskriftet dræbt blandt andet ved gentagne slag i hovedet.

På grund af situationen med coronavirus og de forholdsregler, retten derfor skal tage, bliver der tale om lidt kortere retsdage end normalt, og så er der afsat fire ekstra dage, så der i alt er sat 14 retsdage af. Sagen begynder altså ved retten i Herning på onsdag den 29. april 2020 kl. 9. Den vil blive behandlet som en nævningesag, og der ventes at falde dom den 22. juni 2020.

De to tiltalte mænd har siddet varetægtsfængslet siden den 26. februar 2019.

Der vil være mulighed for interview med sagens anklager efter første og sidste retsdag. Indtil da har vi ingen yderligere kommentarer.

Sagen har journalnummer 4100-73111-00002-19″

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.