Efter måneder med indbrud: Nordjyllands Politi anholder 3 personer i koordineret anholdelsesaktion i Aalborg

21 apr 2020
indbrud (1)

“Mandag d. 20. april 2020, slog betjente fra Nordjyllands Politi til i en koordineret anholdelses-aktion. Tre mænd, mistænkt for flere tyverier og indbrud, blev anholdt på adresser i Aalborg-området.

Baggrunden for anholdelserne var, at Nordjyllands Politi gennem de sidste par måneder har modtaget flere anmeldelser om tyveri af dyre fælge fra nye biler samt nogle indbrud i autoværksteder forøvet i det meste af Nordjylland.

Og derfor indledte Nordjyllands Politi et større efterforsknings-arbejde, der førte til, at politiets efterforskere kunne slå til i går, hvor tre mænd i alderen 27, 30 og 39 år blev anholdt på forskellige adresser omkring Aalborg.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann.

”I forbindelse med anholdelserne fandt vi formodede tyvekoster fra indbrud i værksteder og alufælge,” siger Mikkel Brügmann, der tilføjer, at man yderligere fandt og beslaglagde 1,5 kg. hash og 7 g. amfetamin.

Efterforskning fortsætter

For Nordjyllands Politi pågår der nu et større efterforskningsarbejde for at få alle sagens omstændigheder fuldt belyst, bl.a. skal de tyvekoster, der er fundet ved ransagninger undersøges, så de kan blive knyttet til rette gerningssted.

”Vi håber, at vi ved aktionen i går har forhindret personkredsen i at begå yderligere indbrud og tyveri af fælge i området.”

De tre anholdte mænd er i dag, tirsdag d. 21. april 2020 kl 09.00, blevet fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

De sigtes for indbrud i værksteder i henholdsvis Aars og Aabybro, begge sket natten til mandag d. 20. april, samt for tyveri af alufælge og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Pressens kontaktperson:

* Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5154 9858″

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.