Efterforskning af skuddrab i Mørkhøj – politiet efterlyser vidner

24 aug 2020
mobil-politistation

Københavns Vestegns Politi har siden fredag aften efterforsket en skudepisode på Gyngemose Parkvej, hvor en mand afgik ved døden som følge af skud. Politiet efterlyser vidner.

Lidt over klokken 19 fredag aften (21. august 2020) kørte Københavns Vestegns Politi talstærkt til en anmeldelse om skud på Gyngemose Parkvej.

Her var en 27-årig mand ramt af skud i en sort Audi. Han afgik kort efter ved døden. Pårørende er underrettet.

Politiet arbejdede i området hele fredag aften, og aktuelt tegner der et billede af, at to mænd i sort tøj kørte væk i en stor hvid Mercedes SUV, efter flere skud var afgivet.

En tilsvarende bil blev fundet i brand i Hvidegårdsparken i Lyngby lidt før klokken 23 samme aften.

Patruljebil, Københavns Vestegns Politi

Politiet hører gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt før, under og efter hændelsen på Gyngemose Parkvej lidt over kl. 19 fredag aften eller i Hvidegårdsparken senere på aftenen: 

”Vi er også meget interesserede i at høre fra vidner, som har set en stor hvid Mercedes SUV køre i området omkring Mørkhøj og Lyngby fredag aften mellem klokken 19.15 og 23,” siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at det er for tidligt at udtale sig om motiver og evt. relationer til kriminelle grupperinger – men at efterforskningen lige nu tyder på en målrettet handling.

Efterforskningen fortsætter og Københavns Vestegns Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at frigive flere detaljer om undersøgelserne.

Politiet opretter visitationszoner på Vestegnen

Københavns Vestegns Politi har øget opmærksomheden i Mørkhøj og er til stede med en mobil politistation, hvor vidner og borgere i kvarteret er velkomne til at henvende sig. 

Man kan også kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.