Efterlysning af mistænkt i forbindelse med formodet drab i Herning

15 jul 2020
efterlyst (4)

Efterlysning af mistænkt i forbindelse med formodet drab i Herning

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser en 38-årig mand fra Herning i forbindelse med det, politiet formoder er et drab på en 51-årig mand på Lupinens Kvarter i Herning.

Midt- og Vestjyllands Politi fik kort før kl. 9.00 en henvendelse fra en borger om, at vedkommende ikke kunne komme i kontakt med en bekendt, en 51-årig mand. Ved ankomsten til den 51-åriges bopæl fandt patruljen den 51-årige omkommet.

Omstændighederne omkring liget gør, at politiet formoder, der er tale om et drab og efterlyser nu en 38-årig mand, der sættes i forbindelse med drabet.

Den efterlyste er Sam Alimalayeri, der beskrives som 157 cm høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår. Han formodes at være iført sort- eller blå-stribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte NIKE-sko og har formentlig skægstubbe. Håret stikker ud under hatten. Politiet kan endnu ikke komme hans rolle i dødsfaldet nærmere.

Borgere, der ser Sam eller ved hvor han befinder sig skal ringe til politiet på tlf. 114. Borgerne skal ikke selv tage kontakt til ham.

Af hensyn til efterforskningen har vi ikke yderligere oplysninger.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.